torstai 29. marraskuuta 2007

Lady Cupin kilpailukalenteri valmis


Lady Cup ajetaan tulevana vuonna kahden edellisvuoden malliin kolme osakilpailun sarjana.
Osakilpailuista yksi ajetaan talvella ja kaksi kesällä. Useampaakin osakilpailua ehdotettiin, mutta kahden edellisvuoden välillä niukan osanoton takia päädyttiin pitämään kilpailujen määrä ennallaan. Jos osallistuja määrät lähtevät nousemaan, voidaan tulevina vuosina katsoa, onko tarvetta useammallekin osakilpailulle.
Kilpailuiksi pyrittiin hakemaan sellaisia kilpailuja, joiden reitti ei osoittautuisi liian vaativaksi vähemmän ajaneille kuljettajillekaan, kuitenkin niin, että jokaiselle olisi jotakin. Kolmesta kilpailusta ensimmäinen on talvikilpailu spooreineen, toinen motocross-tyylisempi ja kolmas perinteisempi endurokilpailu.
Lady Cup käynnistyy 16.3. Sysmässä. Tiedossa on hyvää lumispooria, jonne kannattaa  lähteä nautiskelemaan hyvistä ränneistä. Toinen osakilpailu ajetaan Hyvinkäällä 4.5. ja tiettävästi tarjolla on kahden edellisvuoden tapaan vauhdikasta menoa motocross-radan ympäristössä. Hyvinkään kilpailu sopii aloittelevalle kuljettajalle hyvin ensimmäiseksi kilpaluksi. Lady Cupin päätös ajetaan 29.6. Myrskylässä, jossa on tiedossa perinteisempää enduromaastoa.
Nyt sitten kaikki ajohaluja omaavat naiskuljettajat rohkeasti mukaan.
Kilpailusta löytyy lisäinfoa sivuilta http://www.rapakat.fi

Lady Cup kilpailut 2008
16.3.2008      SyMK
4.5.2008        HyMK
29.6.2008      HMMK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti