maanantai 12. marraskuuta 2007

Aja Kärme Kustaa maailmanmestarin kanssa

12.11.2007 (Janne Tervola, Kuva: Urheilukuvat.net)Itsenäisyyspäivänä Hämeenlinnassa ajettava Kärme Kustaa -endurokilpailu ajetaan tänä vuonna jo 31. kerran. Kolmen hengen partioajoon on nyt mahdollista vuokrata vaikka enduron maailmanmestari.
Kuljettajan hinta on 200 €, nuorten joukkueen kuljettaja maksaa 100 euroa. Summa tilitetään lyhentämättömänä nuorten Six Days -joukkueen hyväksi. Business-luokkaan ilmoittautumalla (210 € osallistumismaksusta tilitetään nuorten joukkueelle 150 €). Yrityksen nimiin on mahdollista ostaa vaikka koko joukkue. Business-luokka ajaa helpotetun reitin kaksi kertaa.
Suomen joukkueen Six Days- kuljettajat ovat vuokrattavissa: Juha Salminen, Marko Tarkkala, Eero Remes, Jari Mattila, Petri Pohjamo, Valtteri Salonen ja Tomi Peltola. Myös nuorten joukkueen jäsenet Olli Turma, Roni Nikander, Antti Hellsten, Patrick Wikman ja Jari Pulkkinen ovat ostettavissa. Tämän lisäksi partiota voi vahvistaa enduron maailmanmestari Mika Aholalla, Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljunqvistilla tai valmennuspäällikkö Tomi Konttisella.
Lisätietoja ja päivitetty lista vapaista kuljettajista KTM Nordic Oy:n sivuilla http://www.ktmnordic.fi
Kuvia viime vuoden kilpailusta http://www.urheilukuvat.net
Tänä aamulla jo ostettuja kuljettajia ovat: Juha Salminen , Marko Tarkkala, Jari Mattila ja Roni Nikander.

Kilpailuun ilmoittautuminen ja lähtöluettelo ovat osoitteessa http://www.fin-enduro.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti